Lej din fjernvarmeunit hos os

Vil du leje din fjernvarmeunit hos os, skal du angive det, når du tilmelder dig fjernvarmen.

Gennemgang af din varmeinstallation

Eftermodtagelse af din tilmelding skal du booke en tid online, så vi kan gennemgå din installation og drøfte det videre forløb. Har du ønsker, gennemgår vi det sammen.

Klargøring

Vi sørger for at fjerne dit nuværende fyr og varmtvandsbeholder, så der bliver plads og klargjort til opsætning af din nye fjernvarmeunit. Bygningsarbejder generelt i forbindelse med fjernelse af fyret med mere skal man selv stå for.

Vi installerer og indstiller dit nye anlæg

Efter den nye fjernvarmeunit er leveret, begynder vi med opsætningen og indstilling af dit nye anlæg. Når anlægget er sat i drift og virker, som det skal, modtager I en instruktion i, hvordan anlægget betjenes og indstilles.

Spørgsmål eller ved fejl på unit

Har man spørgsmål vedrørende fjernvarmen, er man altid velkommen til at kontakte Brande Fjernvarme (se kontaktoplysninger nedenfor). Er der fejl på unitten kontaktes vvs-installatør Cuno Holmgaard.

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på dine spørgsmål om leje af fjernvarmeunit
Hvad er leveringstiden på en lejet unit?

Leveringstiden på en fjernvarmeunit, fra vi har gravet fjernvarmerør ind til huset og til alt er klar hos dig, er under normale omstændigheder ca. 2 måneder.

Kan jeg betale min fjernvarme unit kontant i stedet for at leje?

Brande fjernvarme tilbyder ikke salg af fjernvarmeunits, men man kan kontakte sin vvs installatør og bestille en unit der.

Kan jeg opsige min lejeordning?

Ja det kan man godt. Lejeordningen opsiges iht. aftalebetingelserne.

Herefter kommer vi og  henter fjernvarmeunitten og du kan købe din egen unit. Læs mere om aftalegrundlaget her.

Hvad hvis jeg allerede har fjernvarme?

På grund af ekstraordinær travlhed med de igangværende udrulningsprojekter har vi for øjeblikket desværre ikke kapacitet til at tilbyde installation af fjernvarmeunits hos nuværende forbrugere.

//